Cum se calculează costul transportului

Livrarea comenzilor se realizează prin serviciul de curierat Fan Courier.
Taxa de livrare se calculează în funcție de greutatea coletului și de kilometri suplimentari (pentru localitățile din afara ariei de acoperire a serviciului de curierat). În acest caz, clientul poate opta, în momentul confirmării comenzii, pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu Fan Courier,
astfel costul transportului va fi mai mic.

Valoarea transportului va fi afișată în formularul de finalizare a comenzii, după introducerea datelor de livrare. Aceasta va fi comunicată și de către consultanții de vânzări în momentul în care va avea loc confirmarea telefonică a comenzii.

Costul transportului este GRATUIT pentru comenzile ce depășesc suma de 500 Lei (inclusiv), cântăresc până în 8 kilograme și au kilometri suplimentari 0.

Comenzile plasate până în ora 15:00 vor fi expediate în ziua respectivă (dacă produsele comandate sunt în stoc), iar cele plasate după acestă ora vor fi predate către curier în ziua următoare. Timpul de livrare este de 1-2 zile lucrătoare. Excepțiile privind timpul de livrare vor fi comunicate telefonic clienților de către consultanții noștri.

Comenzile ce depășesc o greutate 300 kg vor fi livrate prin PALEX. În acest caz, contravaloarea comenzii și a transportului va fi achitată în prealabil prin transfer bancar. 

TOP