Seminte Ardei gras Ipon F1

PLIC 500 SEMINTE

Ipon F1 este un hibrid profesional de ardei gras timpuriu cu o capacitate de producție mare.

Caracteristici:

  • Planta este generativă și fructifică timpuriu, radacinile sunt puternice;
  • Produce fructe de mărime optimă;
  • Greutatea medie a fructelor este de aproximativ 160 gr.
  • Capacitate bună de păstrare și transport.
  • Rezistent la HR: Tm: 0,1,2.

100.00 lei

Costul transportului se calculează în funcție de greutatea coletului și de km exteriori ariei de acoperire Fan Courier.

Descriere

Seminte Ardei gras Ipon F1 – Plic 500 seminte

Ipon F1 este un hibrid profesional de ardei gras timpuriu cu o capacitate de producție mare.

Caracteristici seminte ardei gras Ipon F1:

  • Planta este generativă și fructifică timpuriu, radacinile sunt puternice;
  • Produce fructe de mărime optimă;
  • Fructele acestui hibrid de ardei gras sunt mari, au pericarp gros și un aspect foarte plăcut.
  • Greutatea medie a fructelor este de aproximativ 160 gr.
  • Capacitate bună de păstrare și transport.
  • Rezistent la HR: Tm: 0,1,2.

 

CERINȚELE CULTURII DE ARDEI FAȚĂ DE FACTORII DE MEDIU

Temperatura de germinare: Minim  15,6 ℃ in 25 de zile | Optim 25-28 ℃ in 9-11 zile | Maxim 35 ℃ in 8 zile

Lumina:

  • Sunt plante de zi scurta ( 12-14 h ).
  • Ardeiul are pretentii ridicate fata de lumina.
  • Insuficienta luminii atrage o prelungire exagerata a perioadei de vegetatie in detrimentul fructificarii.
Umiditate:

  • Ardeiul prezinta cerinte mari fata de umiditate.
  • La inceputul vegetatiei umiditatea trebuie asigurata in proportie de 65-71%, iar in perioada fructificarii de 80-90%.
  • Insuficienta umiditatii duce la avortarea florilor.
Sol: solurile cele mai potrivite sunt cele usoare, nisipo-lutoase, cu reactie usor acida sau neutra, expozitie sudica.

Informații suplimentare

Greutate 0.05 kg
Brand

ZKI

Tip Ardei

Ardei gras

Timpurietate

Timpuriu

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Seminte Ardei gras Ipon F1”

Your email address will not be published.