Conservant alimentar pentru vin, dioxid de sulf 5-6%

Conservant alimentar pentru industria vinului  pe bază de dioxid de sulf , gaz lichefiat solubilizat in apa demineralizata, avand o concentratie de 5-6%.

6.00 lei18.00 lei

Costul transportului se calculează în funcție
de greutatea coletului.

LIVRARE RAPIDĂ

Comanda va ajung la tine în maxim 1-2 zile lucrătoare!

DISCOUNT PE CANTITATE

Pentru cantități mari primești discount personalizat.

NE GĂSEȘTI ȘI PE SEAP

Platformă destinată achizițiilor instituțiilor publice.

TANSPORT GRATUIT

Comenzi de la 1000 lei, cu greutatea de maxim 8 kg și km suplimentari 0.

Descriere

Conservant alimentar pentru vin, dioxid de sulf 5-6%

Conservant alimentar 6% (concentrație 6% SO2)
Dioxid De Sulf (gaz lichefiat)

Conservant alimentar pentru industria vinului  pe bază de dioxid de sulf , gaz lichefiat solubilizat in apa demineralizata, avand o concentratie de 5-6%.
Dioxidul de sulf se adauga in vin pentru a impiedica alterarea prematura. In doze mici, sulfitii nu dauneaza deloc sanatatii oamenilor sau animalelor si nici nu denatureaza in vreun fel gustul sau culoarea bauturii.

Dioxidul de sulf se poate adauga oricand pe parcursul procesului de vinificare si joaca un rol important in obtinerea unui vin de calitate.
Se poate folosi si atunci cand se strivesc strugurii si se obtine mustul, astfel incat fermentarea sa aiba loc in conditii obtime, mentinandu-se calitatea oxidanta a vinului.

Mod de utilizare:

  • Se utilizeaza stropind strugurii inainte de zdrobire – doza 1L/tona de struguri.
  • Se mai utilizeaza la sfarsitul fermentatiei dupa ce vinul a fost tras de pe drojdie: 0,7 – 1 L de conservant alimentar in situatia in care nu a avut loc tratamentul cu SO2 inainte de zdrobitul strugurilor.
  • Dupa incetarea fermentatiei si odata cu tratamentul cu conservant pe baza de SO2 se poate utiliza si bentonita alimentara utilizandu-se o doza de 1 kg bentonita alimentara/ 1000 L vin rosu sau 2 kg bentonita alimentara/1000 L vin alb, bentonita solubilizandu-se intr-o cantitate de vin prin amestecare.
  • Vinul poate fi consumat dupa minim 21 de zile de la efectuarea tratamentului cu SO2 si bentonita alimentara, conservantul asigurand o fermentatie controlata, iar bentonita asigurand limpezirea vinului.

 

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Ambalaj

500 ml, 1 L, 2 L

Brand

Mifalchim

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Conservant alimentar pentru vin, dioxid de sulf 5-6%”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *